Pengar, pengar...

Vi uppmanas ju till att kräva högre lön, att byta till kommunen eller jobba i Norge om vi inte får den lönen vi vill ha. Men hur lätt är det egentligen? Jag vill INTE jobba i kommunen, jobbar extra där nu och det räcker, tack så mycket. Jobba i Norge...näe, det funkar i min familj. Jag trivs ju med att jobba på lasarettet, men visst, jag har 4000 mer i lön på kommunen, så vad gör man? Tar ett jobb man inte vill ha för att få upp lönen, eller stannar med en skitlön?

Kommentarer
Postat av: Maria

Funderar precis på samma sak. Ska iaf på info om ASIH i kommunen - skadar inte att lyssna vad de har att komma med. Problemet är när man har världens roligaste jobb - men som är världens slitigaste & inte speciellt bra lön trots närmare 10 år på avd.



Varianten jag funderar på är att gå ner i tid på ordinarie jobbet och köra extrapass i kommunen/bemanningsföretag. Kompisen gör så och tycker hon har vunnit en hel del på det - på trivsel, kunskap och framför allt lön.

2011-12-22 @ 17:47:45
Postat av: Upperhand

Hej Maria

Ja, jag jobbar ju bara 75% på landstinget, eftersom de inte kan ge mig mer tid (rätt till heltid finns inte), och sen jobbar jag ju lite extra i kommunen. ASIH låter kul!

2011-12-25 @ 08:41:15
URL: http://upperhand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0